Alkalmazott Informatikai Intézeti Tanszék

3515, Miskolc, Miskolc-Egyetemváros,  Informatikai épület,                                                                                                                  Titkárság Fsz. 12. szoba. Tel:+3646-565111/14-13

Képgaléria

Ki olvas minket

We have 15 guests online

Korábbi Szakmai gyakorlat


Augusztus közepén befejeződött a 8 hetes nyári szakmai gyakorlat a tanszékünkön. Az idén két informatikus hallgató vállalta a kihívást, aminek keretében az úgynevezett MEAN (MongoDB, ExpressJS, Angular 4) technológia rejtelmeibe vezettük be őket, egy példafeladaton keresztül.Jövőre is Augusztus közepén befejeződött a 8 hetes nyári szakmai gyakorlat a tanszékünkön. Az idén két informatikus hallgató vállalta a kihívást, aminek keretében az úgynevezett MEAN (MongoDB, ExpressJS, Angular 4) technológia rejtelmeibe vezettük be őket, egy példafeladaton keresztül.Várjuk a vállalkozó kedvű hallgatókat, akik szeretnének naprakész tudást kapni a legkeresettebb informatikai technológiák világában.

 

Az egyikük, az alábbiakkal jellemezte a gyakorlaton szerezett tapasztalatait: "Az egyetemen eltöltött szakmai gyakorlatról nagyon pozitívak a tapasztalataim. Mielőtt elkezdtem, nem gondoltam volna, hogy ennyire gyakorlatias képzésben lesz részem. Annak ellenére, hogy nem egy cégnél dolgoztam, valós problémákat kellett megoldanom és egy teljesen új fejlesztőkörnyezettel ismerkedtem meg. Minden leendő gyakorlatozónak bátran tudom ajánlani, hogy az egyetemen (is!) töltse a szakmai gyakorlatát.