Beadandó feladat - Webes technológiák c. tantárgyból (BSc villamosmérnök hallgatóknak)

A feladat elfogadásának feltétele, hogy a hallgató, leadáskor egyénileg szóban is meg tudja védeni, azaz ismeri a kódban alkalmazott algoritmusokat, módszereket. A feladat két részből áll:

1.) Készítse el önéletrajzát HTML nyelven.

Az önéletrajzot táblázatos formában kell elkészíteni. Alkalmazni kell a gyakorlati órákon megismert szövegformázási lehetőségeket. (<i>,<b>,<h1>, etc). Használni kell a táblázatok témakörben megismert cellaegyesítési eljárásokat, továbbá el kell helyezni minden hallgatónak saját magáról egy igazolványképet. Az önéletrajzot tartalmazó oldalra a lap elejére és végére is el kell helyezni egy – egy horgonyt, amely biztosítja a lap tetejére és a lap végére való ugrást. Az oldalon tetszőleges helyre el kell helyezni egy Javascript gombot, amely megnyitja a feladat második részét tartalmazó html oldalt.

2.) Készítsen el egy OHM törvény számítására alkalmas oldalt. Az oldalon ismertesse az ohm törvényt és alatta készítse el az űrlapot amely alkalmas a számításra. az oldalon használja a megismert szövegformázási lehetőségeket.

Beadási határidő: A gyakorlatvezető utasításai alapján

beadando_feladat_informatikai_rendszerek_c.pdf

 
feladat_2014.txt · Last modified: 2016/02/18 20:55 by admin
 
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki